luni, 15 iulie, 2024

Accident mortal, la ieșire din Buzău. Șoferul, un bărbat din Vadu Pașii, ar fi făcut infarct la volan

Accident mortal, la ieșire din Buzău. Șoferul, un bărbat din Vadu Pașii, ar fi făcut infarct la volan

Facebook
Twitter
Email

Un grav accident de circulaţie, produs în această dimineaţă la intrare în municipiul Buzău, a curmat viaţa unui bărbat din comuna Vadu Paşii. Şoferul a pierdut controlul volanului iar maşina condusă de acesta a intrat într-un TIR. Apropiaţii victimei spun că bărbatul care a provocat accidentul avea probleme cardiace. O clipă de neatenţie i-a fost fatală unui bărbat în vârstă de 62 de ani, din comuna Vadu Paşii. Aflat la volanul unei Dacii, pe DN 2 E 85, în apropierea podului de la Mărăcineni, şoferul a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un TIR, condus de un băcăuan în vârstă de 38 de ani, care circula regulamentar. În urma impactului, şoferul Daciei şi-a pierdut viaţa. 

Rudele şi vecinii victimei spun că, de mai mulţi ani, bărbatul avea probleme cardiace, dar cu toate acestea nu ezita să se urce la volan. De aceea, anchetatorii nu exclud varianta ca în momentul producerii accidentului, şoferul să fi suferit un infarct.

Un alt accident grav s-a produs, în acelaşi loc, în urmă cu trei săptămâni, în urma căruia două femei şi-au pierdut viaţa. Poliţiştii de la Rutieră spun că, din cauza traficului intens, în zona respectiva se impune amenajarea unor separatoare de sensuri, pentru evitarea unor astfel de evenimente rutiere.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.