VIDEO Grav accident, la Smeeni. Un biciclist a fost dat cu capul de bordură, după ce a fost lovit de un Opel

Un grav accident de circulaţie produs în această dimineaţă s-a soldat cu decesul unui biciclist. Evenimentul s-a produs în centrul localităţii buzoiene Smeeni. Victima, un bărbat de 77 de ani, din localitate, a fost azvârlit cu capul de o bordură după ce a fost acroşat de un autoturism condus de o femeie.

UPDATE Bătânul accidentat la Smeeni a murit la spital.

În cădere, bătrânul s-a lovit puternic la cap. Pentru că a rămas nemişcat minute bune, după izbitură, sătenii au aprins candele fiind convinşi că omul s-a stins.

Sătenii susţin că ambulanţa a întârziat mai mult de 25 de minute de la apel, victima fiind inconştientă în toată această perioadă.

În urma evenimentului rutier, parbrizul Opelului s-a crăpat, semn că impactul cu trupul biciclistului a fost dur.

Echipajul de la Ambulanţă a reuşit să îl resusciteze şi să îl preia pentru a-l transporta la Spitalul Judeţean de Urgenţă. A avut nevoie de asistenţă medicală şi şoferiţa, contabilă la o asociaţie agricolă din Smeeni, care a leşinat când a văzut că aproape a omorât un om.

Poliţia a început o anchetă pentru a stabili care dintre protagoniştii evenimentului se face vinovat. Unii martori susţin că bătrânul vorbea la telefon în timp ce pedala şi că s-ar fi dezechilibrat.

Fii Reporter