luni, 26 februarie, 2024

A vandalizat autobuzul vecinului şi s-a ales cu dosar penal

A vandalizat autobuzul vecinului şi s-a ales cu dosar penal

Facebook
Twitter
Email

Un bărbat dintr-o localitate buzoiană de munte a ajuns pe mâna justiției, după ce a vandalizat, la beție, autobuzul unui vecin. Un echipaj din cadrul Secţiei 10 poliţie rurală Cislău a fost trimis, marți dimineață, să intervină pe raza comunei Cătina, de unde un localnic în vârstă de 46 de ani sesizase producerea unor avarii la autobuzul pe care îl parcase pe marginea DJ 102L. La cercetări, poliţiştii au stabilit că principalul suspect este un bărbat de 34 de ani din aceeaşi localitate care, pe fondul consumului de alcool, a spart cu o piatră geamul de pe partea stânga faţă, parbrizul şi un far de la un autobuz al cărui şofer este reclamantul.

Pe numele bărbatului de 34 de ani a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de distrugere, iar cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Postului de poliţie comunal Cătina.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.