VIDEO A murit la priveghiul soției, într-un incendiu izbucnit la Clondiru

Întâmplare incredibilă, în comuna buzoiană Ulmeni. Un incendiu puternic a izbucnit într-o casă, unde era strânsă mai multă lume la un priveghi. Cel mai probabil, focul, care a cuprins întreaga casă, a izbucnit de la o lumânare.

Soţul răposatei, un bărbat de 70 de ani, a murit carbonizat încercând să scoată din casă sicriul partenerei sale. De asemenea, fiul bătrânului a suferit arsuri grave la faţă şi pe corp. De asemenea, fiul celor doi a suferit arsuri pe 30 la sută din suprafața corpului și a fost preluat de o ambulanță și dus la spital

Vecinii familiei lovită de cumplita tragedie povestesc că femeia de 65 de ani ar fi decedat în timpul zilei. În timp ce se aflau la priveghiul femeii locuința s-a aprins din cauze necunoscute iar tânărul de 35 de ani a ieșit să ceară ajutor pentru scoaterea mașinii de serviciu cu care venise la priveghi din curtea locuinței cuprinsă de flăcări.

Un vecin i-a sărit în ajutor însă nu a reușit să deblocheze poarta și pentru că flăcările avansau rapid acesta s-a retras. Soțul femeii nu a mai reușit să se salveze și a murit carbonizat.

„Detașamentul de Pompieri Buzău a fost solicitat să intervină pentru stingerea unui incendiu la o casă de locuit. Pe fiul celor doi am reușit să îl extragem dintre flăcări și să îl predăm unui echipaj de la SAJ pentru acordarea primului ajutor acesta suferind arsuri pe 30 la sută din corp. Soțul femeii nu a mai putu fi salvat și cum arderea a fost generalizată acesta a murit carbonizat”, a declarat căpitan Eduard Dumitriu, de la ISU Buzău.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale. Flăcările au distrus întreaga locuință care avea o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. O anchetă va stabili cauza exactă a incendiului.

Fii Reporter