A fost găsit bărbatul de 30 de ani, din Pârscov, care s-a înecat în râul Buzău

Căutările bărbatului care a dispărut duminică în apele Buzăului, în dreptul localității Pârscov, au fost reluate luni dimineață, cu forțe sporite de la ISU Buzău. Trupul acestuia a fost găsit pe fundul apei, în apropierea zonei în care intrase la scăldat. Victima este un tânăr de 30 de ani.

Tragedia a avut loc duminică, în jurul orei 17.00, în zona balastierei din Pârscov, un loc periculos dar frecventat de localnici. Ionuț se afla la scăldat alături de câtiva prieteni. La un moment dat, acesta a disparut sub apă, iar prietenii alarmați au sunat la 112.

Mai multe echipaje de la ISU Buzău au început căutările, acestea continuând pâna spre miezul nopții, însă fără niciun rezultat. Operațiunile au fost reluate luni dimineață, în jurul orei 07.00, trupul lui Ionuț fiind găsit o ora mai târziu în același loc în care s-a înecat.

Bărbatul nu știa să înoate și se pare că ar fi alunecat într-o groapă adâncă de șase metri săpată în albia râului de excavatoarele balastierei.

Tânarul nu era căsătorit si locuia la iubita sa. În urmă cu ceva timp, el a lucrat ca agent de pază la Spitalul Județean de Urgență Buzău, iar mai târziu s-a angajat la un service auto de pe variantă. Apropiații săi sunt în stare de șoc.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI