miercuri, 6 decembrie, 2023

A chemat-o acasă să se cinstească cu o țuică, dar femeia plănuia să-i fure banii

A chemat-o acasă să se cinstească cu o țuică, dar femeia plănuia să-i fure banii

Facebook
Twitter
Email
Prădat de femeia cu care se cinstea din când în când. Este pățania unui bărbat din Pârscov, județul Buzău, care a sunat aseară la poliție pentru a anunța că i-au dispărut peste 800 de lei din casă după ce a primit vizita unei consătence care-i era parteneră de băutură. Poliția a depistat-o pe hoață la scurt timp de la care a recuperat o parte din banii sustrași.

Marți seară, în jurul orei 19.00, un bărbat în vârstă de 65 de ani din comuna Pârscov a solicitat intervenția Poliției după ce a constatat că o cunoștință i-a sustras 885 de lei.
 
Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că bănuită de comiterea faptei este o femeie de 37 de ani, din Pârscov, care în jurul orei 16.00 a venit în vizită la reclamant pentru a se cinsti cu o jumătate de litru de țuică. La scurt timp, femeia a părăsit încăperea fără a-și anunța intenția. 
 
Pentru că partenera de băutură a plecat mult mai devreme decât o făcea de obicei, bărbatului i s-a părut suspect astfel că a verificat locul în care își păstrează banii. A constatat că îi lipsește suma de 885 de lei, fapt pentru care a sesizat Poliția. 
 
Reclamantul a relatat că incidentul s-ar fi putut produce în perioada în care a lipsit câteva momente, femeia rămânând singură în încăperea în care se aflau banii.
 
Bănuita a fost depistată de polițiști la scurt timp de la sesizarea faptei, asupra ei fiind găsiți o parte din banii sustrași de la bărbatul de 65 de ani. Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Postului de poliție comunal Pârscov.
 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.