VIDEO Patru oameni au murit nevinovați într-un accident produs pe DN 10, la Cislău

Un grav accident rutier soldat cu patru morți și un rănit s-a produs, miercuri după-amiază, pe DN10, în zona Lunca Cislăului. În eveniment au fost implicate un autoturism şi o dubă, în urma impactului frontal, extrem de violent, ambele maşini ieșind în afara părţii carosabile. Persoanele decedate sunt din Nehoiu și au între 65 și 81 de ani.

Potrivit polițiștilor, o manevră imprudentă a unuia dintre şoferi a condus la tragicul eveniment, în urma căruia trei femei şi un bărbat au murit iar o a cincea persoană a fost rănită. 
 
Vinovat de producerea accidentului ar fi şoferul dubiței, un tânăr de 18 ani, din Țintești, care conducea cu viteză către Buzău şi a pătruns pe contrasens, lovind în plin autoturismul care circula din sens opus.
 
În urma impactului extrem de puternic, au murit pe loc două femei, în vârstă de 65 şi 82 de ani, ambele din Nehoiu, pasagere pe bancheta din spate a autoturismului Renault. 
 
Șoferul autoturismului Renault, în vârstă de 71 de ani, și soția acestuia, de 77 de ani, pasageră  pe scaunul din dreapta, au fost transportați la spital, însă au murit înainte să ajungă pe masa de operație. 
 
A mai fost transportat la spitalul județean din Buzău un pasager din dubă, un localnic din Țintești, în vârstă de 36 de ani. Singurul care a scăpat ca prin minune, fără nicio zgârietură, este şoferul dubiţei.

Fii Reporter