VIDEO Arest la domiciliu pentru patronul care a călcat cu maşina un angajat Electrica

Patronul firmei NanoNet , Denis Toader, care a călcat cu maşina şi apoi a lovit cu pumnii şi cu picioarele un angajat Electrica, a fost plasat de judecătorii Tribunalului Buzău, în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile. Sentinţa a fost dată în urmă cu câteva minute de către un complet de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Buzău.Acuzatul ar putea însă contesta această măsură preventivă, iar dacă avocaţii inculpatului îi vor convinge pe judecători că acesta nu reprezintă un pericol social, măsura ar putea fi revocată cu una mai blândă de control judiciar.

Denis Toader, patronul firmei NanoNet implicat în incidentul de ieri de la Gherăseni ,soldat cu rănirea unui angajat Electrica, a fost trimis de către procurori în faţa magistraţilor de la Tribunalul Buzău cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Iniţial fapta a fost considerată drept o vătămare corporală dar în urma probatoriului administrat vineri de către anchetatori, fapta a fost reîncadrată de procurori la tentativă de omor.

Denis Toader a fost reţinut aseară de către poliţişti pentru 24 de ore fiind trimis astăzi în cătuşe la parchetul local pentru audieri.Patronul NanoNet este acuzat că a lovit intenţionat cu maşina un angajat Electrica, apoi şi-a snopit în bătaie victima cu pumnii şi cu picioarele în urma unei dispute legate de cablul de internet. Bărbatul lovit de către Denis Toader a ajuns la spital cu răni serioase fiind evaluat în prezent de către medicii legişti.

Avocaţii buzoieni susţin că după reîncadrarea faptei în tentativă de omor, patronul NanoNet nu mai are practic nicio şansă să cadă la înţelegere cu vitctima şi să scape de procesul penal. Acţiunea penală va fi declanşată de drept pentru că fapta de care este acum acuzat are un grad de pericol social ridicat.

CITEŞTE ŞI:VIDEO Scandal monstru, la Gherăseni. Patronul Nanonet a lovit cu mașina apoi a bătut un muncitor de la Electrica

 

 

Fii Reporter