NEWS ALERT Patronul care a lovit intenţionat cu maşina un angajat Electrica, reţinut pentru 24 de ore

Patronul firmei de internet NanoNet, Denis Toader a ajuns în această seară în arestul IPJ Buzău. Acesta este acuzat că joi după amiază ar fi lovit intenţionat cu maşina în localitatea Gherăseni, un angajat al societăţii Electrica. După ce victima a fost aruncată în şanţ, Denis Toader s-a năpustit cu pumnii şi cu picioarele asupra bărbatului de 51 de ani. În urma incidentului, angajatul Electrica a fost internat de urgenţă la Spitalul Judeţean din Buzău.

Patronul Nanonet l-ar fi lovit cu mașina intenționat pe un angajat al societății de electricitate, provocându-i răni serioase. Mai grav este că șoferul, în loc să își ajute victima, a luat-o la bătaie. În cursul audierilor de la IPJ Buzău el a susținut că accidentul s-ar fi produs din cauza vremii, însă poliția a demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-au produs faptele. Echipa de intervenţie a societăţii Electrica a prezentat însă o altă versiune anchetatorilor buzoieni.

Oamenii au povestit că Denis Toader s-a înfuriat atunci când electricienii au dat jos de pe stâlpi echipamentele instalate ilegal.”Demontam internetul iar dumnealui a venit direct peste noi. Eu am fost în mașină, pe avarie, direct pe colegul meu și l-a lovit, apoi a coborât și i-a dat doi pumni în bot”, a declarat unul dintre muncitori.

Patronul acuzat că i-a agresat pe angajații Electrica se apără și spune că incidentul a fost involuntar. Susține că nu i-au ținut frânele autoturismului pe carosabilul alunecos. ”Executau o lucrare ilegală, au intervenit în rețeaua mea și au furat cabluri și echipamente. Ei sunt parcați fără să fie semnalizați”, a declarat Denis Toder, administrator Nanonet.

Muncitorii de la Electrica au sunat la 112 pentru a chema ambulanța. Ulterior, o echipă de polițiști a sosit la fața locului pentru cercetare. Victima agresiunii patronului de la Nanonet, un bărbat de 51 de ani, din comuna buzoiană Gălbinași, a ajuns la spitalul județean Buzău. Medicii par să confirme că rănitul a suferit lovituri, altele decât cele produse de autoturism.

Denis Toader este asociat la firma Nanonet cu fratele său, Florin Toader, consilier local din partea PSD în municipiul Buzău. Familia Toader mai deține farmacii, case de amanet și o discotecă în comuna Costești.

Familia patronului acuzat de vătămare corporală nu se află la primul scandal din Buzău. Fratele acestuia, consilierul local Florin Toader, a fost acuzat anul trecut de hăţuire sexuală şi lovire, după ce câteva fete minore angajate la terasele acestuia s-au plâns la poliție că ar fi fost pipăite în zonele intime iar când au refuzat  avansurile sexuale făcute de patron au fost înjurate și bătute.

 
 

Fii Reporter