marți, 19 martie, 2024

VIDEO Zeci de copii de la un cămin din Buzău, evacuaţi de urgenţă de teama unei explozii

VIDEO Zeci de copii de la un cămin din Buzău, evacuaţi de urgenţă de teama unei explozii

Facebook
Twitter
Email

Panică, marți noaptea, la un complex de copii instituționalizați din Municipiul Buzău. Administratorii centrului au alertat autoritățile județene şi echipele de la ISU şi Distrigaz după ce au simțit miros de gaze în clădire. Pentru a elimina orice risc de explozie, un număr de 66 de copii au fost transferați cu un microbuz la o unitate de jandarmi din apropiere.

Autoritățile au intrat în alertă după ce administratorii Căminului nr. 2 din cartierul Micro 14 au semnalat pompierilor că în incintă se simte un miros puternic de gaze.

Cu toate că apecialiştii de la Distrigaz nu au descoperit nereguli, autoritățile judeţene în subordinea cărora se află căminul de copii au hotărât să nu rişte nimic şi i-au mutat pe micuți în dormitoarele unităţii de Jandarmerie.

Până în zorii zilei, micuţii au fost readuşi în cămin. Nu înainte însă ca echipele ISU şi Distrigaz să facă din nou o inspecție în clădire.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.