VIDEO Topul firmelor buzoiene, ediţia XXIII: Cele mai performante companii din judeţ, premiate de Camera de Comerţ Buzău

Vineri seară, la restaurantul Pietroasa din municipiul Buzău a avut loc cea de-a 23-a ediţie a „Topului firmelor” buzoiene, eveniment organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură din Buzău.

Cele mai bune firme din Buzău au fost premiate pentru performanţele economice obţinute în anul 2015. „Topul firmelor”, eveniment exclusivist organizat special pentru oamenii de afaceri, reprezintă un gest de recunoştinţă pentru rezultatele obţinute de societăţile comerciale din judeţ, în anul precedent. Ediţia de anul acesta a Topului firmelor buzoiene a fost onorată primarul municipiului Buzău Constantin Toma, preşedintele Consiliului Judeţean Petre Emanoil Neagu şi primarul municipiului Râmnicu Sărat Sorin Cârjan.

Înainte să fie anunţate premiile pentru fiecare domeniu economic, mai mulţi elevi de la licee din Buzău au fost premiaţi de către organizatori şi oficialităţile locale. În acest an, invitat special al evenimentului a fost binecunoscutul interpret Fuego Invitaţii, reprezentanţii celor mai importante societăţi din Buzău, au cântat şi au dansat pe melodiile interpretate de cunoscutul interpret. Indiferent de domeniile de activitate, mulţi dintre oamenii de afaceri buzoieni au catalogat anul 2015 drept unul fructuos. Pentru toţi, cheia succesului în afacerea pe care o derulează a constat în seriozitate şi foarte multă muncă. La cea de-a XXIII-a ediţie a Topului firmelor buzoiene au fost prezenti peste 300 de patroni şi reprezentanţi ai societăţilor comerciale din judeţ.

Fii Reporter