VIDEO Soția unuia dintre militarii morți în Afganistan a presimțit nenorocirea: ”am avut în ochi imaginile acestea sumbre”

A fost zi de doliu astăzi la Buzău, după dispariția tragică a celor doi militari din trupele speciale, Iulian Dumitrescu şi Adrian Vizireanu, decedați sâmbătă în Afganistan. Soția celui care a fost împuşcat de talibanii deghizați în polițişti spune că bărbatul ei ar fi avut un presentiment sumbru când a plecat în misiune.

La locuința din Buzău a lui Adrian Vizireanu, unul dintre cei doi militari români decedați sâmbătă în Afganistan, prietenii şi apropiații au făcut un adevărat pelerinaj, ca să transmită condoleanțe familiei îndurerare. Văduva militarului nu-și mai poate stăpâni lacrimile de două zile, de când a aflat că scumpul ei soț a pierit. Biata femeie ne-a spus că a avut un deja-vu cu moartea bărbatului.

”Ca niciodată, l-a chemat pe tatăl meu şi i-a spus unde sunt toate lucrurile personale în cazul în care nu se mai întoarce. Avea un presentiment că n-o să mai ajungă viu acasă, dar mie mi-au ascuns acest lucru ca să nu mă sperie. Acum când văd ce se întâmplă în jurul meu îmi dau seama că doar cu câteva zile înainte de nenorocire am avut în ochi imaginile acestea sumbre cu lumânări şi doliu. Aveam senzația că o să pățim ceva rău”, a spus Paula Vizireanu.

Şi ceremoniile de Ziua Independenței organizate astăzi la Buzău au fost macate de moartea celor doi buzoieni. La monumentul eroilor din centrul oraşului au fost lipite fotografiile celor doi eroi căzuți în Afganistan. Lângă zecile de lumânări aprinse de camarazi dar şi de oamenii simpli au fost depuse de ziua independenței şi coroane de flori în memoria ostaşilor căzuți de-a lungul vremii pe câmpurile de bătălie.

Fii Reporter