duminică, 14 iulie, 2024

VIDEO Scandal între navetiști și polițiști, la filtrele instituite pe durata Codului Roșu

VIDEO Scandal între navetiști și polițiști, la filtrele instituite pe durata Codului Roșu

Facebook
Twitter
Email

Zeci de navetişti care doreau să ajungă în localitatea Poşta Câlnău, după o noapte de muncă, s-au revoltat atunci când autocarul cu care se deplasau a fost oprit la ieşire din Buzău, pe DN2 E85, de către forţele de ordine. La faţa locului a fost prezent şi prefectul judeţului, pentru a calma spiritele.

Navetiştii care doreau astăzi dimineaţă să ajungă de la Buzău în localitatea Poşta Câlnău, după schimbul 3, n-au fost lăsaţi să treacă. Autocarul în care se aflau a fost oprit de către oamenii legi, drumul European 85 fiind închis din cauza viscolului puternic.

Oamenii s-au revoltat pe autorităţi pentru că n-au fost lăsaţi să ajungă acasă din cauza impunerii codului roşu de viscol, drumul european fiind închis. La faţa locului a ajuns şi prefectul judeţului Buzău, Aurelia Mitrea. După ce aceasta a refuzat să le pună la dispoziţie un utilaj de deszăpezire şi un echipaj de poliţie antemergător pentru a putea parcurge cei 10 kilometri până acasă, oamenii i-au aruncat cuvinte grele reprezentantului Guvernului în judeţ.

Cu toate acestea, agenţii rutieri de la filtrul amplasat pe şosea, la ieşire din Buzău spre Rm. Sărat, nu s-au lăsat înduplecaţi iar autocarul a făcut cale întoarsă în oraș. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizare Cod Roşu de viscol puternic pentru judeţele Buzău, Brăila, Constanţa, Tulcea, Ialomiţa şi Călăraşi, valabilă de la 9.00 până la ora 16.00.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.