VIDEO Scandal între navetiști și polițiști, la filtrele instituite pe durata Codului Roșu

Zeci de navetişti care doreau să ajungă în localitatea Poşta Câlnău, după o noapte de muncă, s-au revoltat atunci când autocarul cu care se deplasau a fost oprit la ieşire din Buzău, pe DN2 E85, de către forţele de ordine. La faţa locului a fost prezent şi prefectul judeţului, pentru a calma spiritele.

Navetiştii care doreau astăzi dimineaţă să ajungă de la Buzău în localitatea Poşta Câlnău, după schimbul 3, n-au fost lăsaţi să treacă. Autocarul în care se aflau a fost oprit de către oamenii legi, drumul European 85 fiind închis din cauza viscolului puternic.

- Promo -

Oamenii s-au revoltat pe autorităţi pentru că n-au fost lăsaţi să ajungă acasă din cauza impunerii codului roşu de viscol, drumul european fiind închis. La faţa locului a ajuns şi prefectul judeţului Buzău, Aurelia Mitrea. După ce aceasta a refuzat să le pună la dispoziţie un utilaj de deszăpezire şi un echipaj de poliţie antemergător pentru a putea parcurge cei 10 kilometri până acasă, oamenii i-au aruncat cuvinte grele reprezentantului Guvernului în judeţ.

Cu toate acestea, agenţii rutieri de la filtrul amplasat pe şosea, la ieşire din Buzău spre Rm. Sărat, nu s-au lăsat înduplecaţi iar autocarul a făcut cale întoarsă în oraș. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizare Cod Roşu de viscol puternic pentru judeţele Buzău, Brăila, Constanţa, Tulcea, Ialomiţa şi Călăraşi, valabilă de la 9.00 până la ora 16.00.

Fii Reporter