VIDEO Pregătiri la ștrandul din Parcul Tineretului, pentru deschiderea de sâmbătă

Veste bună pentru buzoieni. Autoritățile vor deschide, sâmbătă dimineață, ștrandul din Parcul Tineretului. În aceste zile, pregătirile sunt în toi pentru ca baza de agrement să se prezinte în cele mai bune condiții la deschiderea oficială. Preţul de acces în ștrand a rămas ca anul trecut.

La Ștrandul Tineretului din Buzău, pregătirile sunt în toi în această perioadă. S-au revopsit bazinele, au fost renovat terenurile de sport şi locurile de joacă pentru copii. Înainte de deschiderea oficială din weekend, au mai rămas de efectuat ultimele operaţiuni de cosmetizare în perimetrul ştrandului.

Preţul de acces în ștrand a rămas ca anul trecut: 7 lei costă biletul de intrare, pentru adulţi, şi 3 lei, pentru copii.

Pe lângă cele două bazine, buzoienii care aleg ştrandul pot opta şi pentru sport în aer liber. Sunt pregătite terenurile de fotbal şi tenis de câmp, mesele de tenis de masă şi aparatele de fitness. La fel de primitoare sunt și terasele cu mici și bere, amenajate în jurul bazinului. A fost amenajat, încă de anul trecut, şi un punct sanitar de prim-ajutor, unde angajate de la Crucea Roşie vor oferi, la nevoie, asistenţă medicală.

Din data de 1 iunie, se va da liber și la pescuit pe luciul lacului, iar tariful pentru o zi va fi de 20 de lei.

Fii Reporter