miercuri, 31 mai, 2023

VIDEO Militarii uciși în Afganistan au ajuns acasă. Vor fi înmormântați la cimitirul Eroilor

VIDEO Militarii uciși în Afganistan au ajuns acasă. Vor fi înmormântați la cimitirul Eroilor

Facebook
Twitter
Email

Trupurile neînsuflețite ale militarilor buzoieni au ajuns luni noapte la Buzău. Sicriul cu trupul sublocotenentului post-mortem Adrian Vizireanu a fost depus la capela Cimitirului Eroilor iar cel al sublocotenentului post-mortem Iulian Dumitrescu a fost dus la locuința sa din Smeeni.

Convoaiele cu sicriele celor doi au fost așteptate de familii, rude și prieteni dar si de camarazi din forțele speciale care le-au prezentat onorul.

Marți, în jurul orei 3 dimineața, trupul lui Iulian Dumitrescu a ajuns acasă, în localitatea natală Smeeni. Un convoi militar l-a preluat de pe Aeroportul militar Otopeni, acolo unde, Iulian împreuna cu colegul său Adrian Vizireanu, au fost aduși cu o aeronavă militara. Aici au fost decorați, post-mortem, de președintele României cu ordinul Steaua României în grad de cavaler.

Puțin după ora 3.00 a ajuns la Buzău și convoiul cu trupul neînsuflețit al sublocotenentului post-mortem Adrian Vizireanu. L-au aşteptat în miez de noapte pe eroul ucis în Afganistan colegii arbitri şi militari, dar şi rude răpuse de durere.

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu o pot face la capela Cimitirului Eroilor. Marți, sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Adrian Vizireanu va fi purtat pe străzile Buzăului şi va fi trecut prin toate locurile dragi.

Itinerariul cuprinde Gara Buzău, cartierul Dorobanţi unde locuia Vizi, aşa cum îi spun prietenii, Sala Sporturilor unde este sediul AJF, cartierul Micro 14, unde a copilărit, stadionul Gloria, după care va reveni la capela Cimitirul Eroilor. Tot acolo va fi dus astăzi şi Iulian Dumitrescu.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Cum să câștigi la un cazinou online?

Te-ai săturat să pierzi bani în cazinourile online? Cu atât de multe jocuri și strategii, cum îți poți spori oportunitățile de a ieși învingător? Jocurile câștigătoare oferă o experiență palpitantă,