VIDEO Accident deosebit grav pe DN2 B, la ieșire din Buzău. Un brăilean a murit

Un șofer brăilean a murit joi seară în Buzău, pe drumul de întoarcere către casă. Se deplasa cu Dacia Papuc spre Făurei însă, din motive necunoscute, a intrat brusc pe contrasens și s-a izbit puternic de un autoturism cu numere de Buzău, care-i venea din față. Două persoane din mașina care circula regulamentar au fost răniți ușor.

Tragedia s-a produs puțin după ora 21.00, la ieșirea din municipiul Buzău, în dreptul unui abator de păsări. Brăileanul de 56 de ani, care era singur în mașină, a tras brusc de volan, a intrat pe contrasens, apoi s-a izbit de un Ford Focus care circula către municipiul Buzău. Impactul a fost atât de puternic, încât Fordul s-a răsucit și a ieșit în afara părții carosabile iar șoferul din Brăila a fost aruncat prin parbrizul autoutilitarei.

Două ambulanțe și un echipaj SMURD au ajuns la locul accidentului. Ei au găsit bărbatul în stop cardio-respirator și au încercat să-l resusciteze. Între timp, o a treia ambulanță i-a preluat pe cei doi răniți din mașina cu numere de Buzău, care au suferit leziuni la nivelul pieptului.

”Am încercat resuscitarea șoferului din Dacia Papuc, însă după 45 de minute am declarat decesul. Celelate două victime au leziuni toracice ușoare, fiind în afara oricărui pericol”, a declarat Ionuț Stoicescu, asistent SAJ Buzău.

Polițiștii au întrerupt circulația pe drumul național care leagă Buzăul de Brăila, pentru a face măsurători. Ei au găsit semne de frânare doar pe direcția autoturismului Ford.

Conform probelor de sânge, ambii șoferi aveau alcoolemie zero. Rămâne încă neclar motivul pentru care șoferul din Făurei a intrat pe contrasens. Polițiștii iau în calcul viteza excesivă, însă nu exclud varianta că bărbatul a adormit, ori i s-a făcut rău. Circulația pe DN2 B a fost întreruptă o oră.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI