luni, 26 februarie, 2024

VIDEO Un tată şi-a violat fetiţa de nici doi ani

VIDEO Un tată şi-a violat fetiţa de nici doi ani

Facebook
Twitter
Email

Caz cutremurător în comuna Pietroasele din judeţul Buzău. O fetiţă de un an şi 10 luni a fost batjocorită chiar de către tatăl ei în vârstă de 45 de ani. Mama copilei a fost cea care a surprins şocanta scenă şi a anunţat poliţia. Lipsită de apărare, copila care abia păşea singură a căzut pradă tatălui ei fără ca cineva să o poată apăra. Mama sa a fost bătută cu bestialitate şi este internată la spital iar micuţa se află momentan în grija bunicilor materni.Scena de coşmar s-a petrecut pe data de 30 iulie în casa celor doi concubini.

Mai întâi bărbatul ameţit de aburii alcoolului şi-a bătut crunt soţia. Într-un moment când femeia a fugit ca să scape de bătaie, tatăl a dat frâu liber pornirilor animalice şi şi-a violat propria fiică. Tatăl fetiţei este cercetat pentru viol şi incest şi este internat în spitalul de neuropsihiatrie şi măsuri de siguranţă Săpoca pentru stabilirea discernământului.

Vecinii spun că bărbatul s-ar fi apucat din nou de băutură după o pauză lungă. Sătenii mai spun şi că cei doi păreau că se înţeleg.Legiştii au controlat fetiţa iar în baza raportului medico-legal s-a început urmărirea penală a bărbatului.Protecţia Copilului va decide în funcţie de starea mamei ce se va întâmpla cu minora.Dacă expertiza psihiatrică va dovedi că bărbatul a avut discernământ el ar putea sta închis pentru viol până la 25 de ani.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.