sâmbătă, 2 decembrie, 2023

VIDEO Imagini incredibile cu scandalul dintre interlopi. Vezi ce reacţie au avut rudele celor bătuţi

VIDEO Imagini incredibile cu scandalul dintre interlopi. Vezi ce reacţie au avut rudele celor bătuţi

Facebook
Twitter
Email

Bătaie între două clanuri din Buzău, în fața unei săli de jocuri și pariuri. Un grup de romi care consumau băuturi alcoolice la terasa localului au fost încercuiți de peste 15 bărbați și luați la bătaie cu bâte, lanțuri și bare de metal. Șase victime au ajuns la spital cu răni pe tot corpul, unii dintre ei chiar și cu tăieturi de cuțit. Curtea spitalului a fost asediată de zeci de cunoscuți ai victimelor. Scandalul a început pe terasa unui local din cartierul Dorobanți, însă bătălia s-a extins rapid către mijlocul șoselei. Martorii spun că au observat cum zburau scaune și sticle dinspre terasa barului și câțiva tineri fugind disperați printre mașini.

Mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi au venit urgent în zonă ca să calmeze spiritele. Cel puţin şase persoane au fost rănite în urma altercaţiei şi au ajuns la Spitalul Judeţean Buzău. Curtea spitalului s-a umplut imediat cu zeci de persoane, rude ale victimelor, supărate că medicii nu le acordă atenția cuvenită.

Poliţia a început o investigație și se află deja în căutarea agresorilor. Două dintre victime au fost internate la urgențe cu tăieturi pe corp și răni grave la cap. Ei spun că i-au recunoscut pe agresori ca fiind membrii clanului sportivilor din Buzău. Romii bătuți amenință că își vor face singuri dreptate, dacă observă că Poliția nu ia măsuri împotriva bătăușilor.

În jurul orei 16, trei dintre agresori au fost identificaţi şi reţinuţi pentru audieri. Unul dintre indivizi, la rândul său, a depus plângere la poliţie împotriva grupului de romi.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.