miercuri, 22 mai, 2024

VIDEO Concerte live și oferte tentante la bere și cafea, în cea mai nouă berărie din Buzău

VIDEO Concerte live și oferte tentante la bere și cafea, în cea mai nouă berărie din Buzău

Facebook
Twitter
Email

Buzăul are un nou reper în oferta localurilor unde se petrece în fiecare seară, nu numai în week-end. Pizzeria Junior de pe B-dul Gării a trecut printr-un proces de transformare iar de luni seară a devenit berărie, parteneră a unui celebru producător olandez de bere.

Pe lângă numeroasele sortimente de bere la sticlă, pahar sau halbă, clienții celei mai noi berării care are o capacitate de 230 de locuri au la dispoziție oferte diverse la cafea, gustări tradiționale dar și meniuri exotice.

Atmosfera localului care a fost amenajat în stilul berăriilor bavareze va fi întreținută de o cunoscută formație buzoiană, Blue Motors, care va avea recitaluri live în fiecare seară de luni, marți și miercuri. La sfârșit de săptămână, fundalul sonor va fi asigurat de un DJ.

Noua berărie face parte dintr-un lanț de localuri, care mai deține un restaurant cu bucătărie la vedere, o discotecă și un pub.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.