sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Un tânăr din Buzău și-a pierdut viața într-un accident rutier produs la Costinești

Un tânăr din Buzău și-a pierdut viața într-un accident rutier produs la Costinești

Facebook
Twitter
Email

Marți seară, un tânăr de 19 ani din Buzău a murit după ce a căzut de pe mopedul pe care îl conducea. George Lucian Enescu, de 19 ani, din Buzău, conducea un moped Yamaha pe o stradă din Costinești. Potrivit portalului Reporterntv.ro, accidentul a avut loc puțin după ora 22, pe strada Marinarilor din localitatea Costinești. Oamenii care locuiesc în zonă au alarmat autoritățile după ce au auzit o bubuitură puternică. În momentul în care au ieșit afară au văzut un tânăr care zăcea fără suflare pe asfalt.

La fața locului a sosit o ambulanță, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru tânărul de 19 ani. Din cauza rănilor grave suferite la cap, acesta a murit pe loc.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Constanța, polițiștii au început o anchetă, însă momentan nu pot spune din ce motive victima și-a pierdut viața. Cel mai probabil, din cauza vitezei, buzoianul a pierdut controlul scuterului când a încercat să evite un obstacol sau un animal. Iar oamenii legii au ca dovadă urmele de pe șosea, care se întind pe mai bine de 30 de metri.

Tânărul era din Buzău și muncise toată vara în stațiunea Costinești. Seara trecută a împrumutat scuterul pentru a-și duce o colegă acasă. Vineri urma să fie ultima lui zi de muncă pe litoral.

Ca o ironie a sorții, pe tânăr îl chema George Enescu și din octombrie trebuia să înceapă cursurile la Facultatea de Muzică.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.