sâmbătă, 24 februarie, 2024

Un minor din Buzău a fugit de acasă după o ceartă cu părinții

Un minor din Buzău a fugit de acasă după o ceartă cu părinții

Facebook
Twitter
Email

Miercuri seară, o buzoiancă s-a prezentat la sediul Poliţiei municipiului Buzău şi a sesizat că fiul său, pe nume Nicolae-Alexandru Badără, în vârstă de 12 ani, a dispărut de la domiciliu în ziua de 3 iunie. Cazul a fost preluat imediat de poliţişti din cadrul structurilor de investigaţii criminale şi specialişti criminalişti. Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat că în seara zilei de 3 iunie a.c., în jurul orei 18.00, în urma unei discuţii pe care a avut-o cu părinţii în legătură cu situaţia şcolară, minorul a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Copilul a mai fost plecat de la domiciliu, însă nu a lipsit mai mult de 24 de ore.

Poliţiştii au discutat cu vecini şi cunoscuţi ai minorului şi au efectuat verificări în zona Staţiei CFR Buzău, autogări şi în alte zone ale municipiului Buzău.
Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea lui sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Semnalmente: aproximativ 1,60 metri înălţime, constituţie astenică, păr şaten, tuns normal, ten deschis, ochi căprui. La gamba piciorului stâng are o cicatrice de aproximativ 10 centimetri şi obişnuieşte să clipească mai des.
La data plecării de la domiciliu era îmbrăcat cu un tricou de culoare verde cu dungi albe, pantaloni negri şi era încălţat cu tenişi de culoare roz cu dungi negre.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.