joi, 18 iulie, 2024

„Trasee vizuale: Bucureşti – Buzău”. Foşti elevi ai Liceului de arte expun la Galeriile de artă

„Trasee vizuale: Bucureşti – Buzău”. Foşti elevi ai Liceului de arte expun la Galeriile de artă

Facebook
Twitter
Email

Luni, de la ora 16, la Galeriile de Artă „Ion Andreescu” va avea loc vernisajul expoziţiei „Trasee Vizuale: Bucureşti-Buzău”. Evenimentul este organizat în baza parteneriatului dintre Uniunea Aartiştilor Plastici – filiala Buzău şi Universitatea Naţională de Arte Bucureşti şi Liceul de Arte „Margareta Sterian”.

Cu această ocazie, vor fi expuse lucrări ale masteranzilor şi studenţilor de la departamentul de Artă Murală a Universităţii de Artă. Mulţi dintre aceştia sunt foşti absolvenţi ai Liceului de Arte Buzău, secţia Artă Monumentală.

Coordonatorii proiectului sunt conf. univ. dr. Cosmin Petru Paulescu, decanul Facultăţii de Arte Decorative şi Design al UNA Bucureşti, asist. univ. dr. Liviu Epuraş şi prof. dr. Valeriu Şuşnea, preşedintele filialei UAP Buzău.

Expoziţia va rămâne pe simezele de la Galeriile de artă timp de o lună, pentru a putea fi vizionată de toţii iubitorii artelor plastice din Buzău. Intrarea este liberă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.