sâmbătă, 24 februarie, 2024

TIR cu gresie şi parchet, răsturnat de pe un podeţ, pe DN 2 E85

TIR cu gresie şi parchet, răsturnat de pe un podeţ, pe DN 2 E85

Facebook
Twitter
Email

Un accident de circulaţie a avut loc în această noapte, pe DN 2 E85, la intrare în localitatea Oreavu. Şoferul unui TIR care circula dinspre Buzău către Râmnicu Sărat a pierdut controlul volanului, iar autotrenul s-a răsturnat în afara carosabilului, de pe un podeţ. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Judeţean Buzău. Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 3, în dreptul unui podeţ de la intrarea în satul Oreavu. Autotrenul care era condus de un prahovean de 41 de ani avea în remorcă gresie şi parchet. Maşina s-a răsturnat într-un vad adânc de patru metri, după ce a rupt balustrada metalică a podeţului.

Şoferul a ieşit ameţit din cabina făcută zob şi a început să îi întrebe de soţia sa pe poliţişti, aceştia crezând iniţial că în camion ar mai fi fost şi o pasageră. Ulterior, însă, unul dintre poliţişti a vorbit la telefon cu soţia şoferului, care era acasă.

Accidentul s-a produs, spun poliţiştii, pe fondul oboselii, cel mai probabil şoferul aţipind la volan. Acesta a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Buzău, existând suspiciunea unei lovituri puternice la cap.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.