marți, 23 aprilie, 2024

Târgul „Toamna Buzoiană”, organizat de Primăria Buzău în Drăgaică, în perioada 22 – 24 septembrie

Târgul „Toamna Buzoiană”, organizat de Primăria Buzău în Drăgaică, în perioada 22 – 24 septembrie

Facebook
Twitter
Email

Dragi buzoieni, Primăria Municipiului Buzău, Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”, Direcția pentru Agricultură Județeană Buzău și SC „Piețe, Târguri și Oboare” SA au bucuria să anunțe că Târgul „Toamna Buzoiană” aflat la cea de a XVII-a ediție se va desfășura în Drăgaică, în perioada 22 – 24 septembrie.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 22 septembrie, ora 17:00.
Dulcețuri, gemuri, murături, legume uscate, condimente și alte delicii își vor găsi locul pe raftul din cămara gospodinelor.

De asemenea, pastrama, cârnații de pleșcoi, micii, mustul, plăcintele cu dovleac și multe alte bunătăți vă vor fi oferite de cei mai harnici gospodari buzoieni.

Anul acesta distribuția artistică este compusă din:

Vineri, 22 septembrie: Bianca Constantin, Mario Stoica, Ionela Bănică, Angela Manole, Grigore Gherman, Nicolae Datcu;
Sâmbătă, 23 septembrie: Briana Pătrașcu, Andrei Dinu, Andreea Baboi, Ion Băicuș, Claudia Colniceanu, Nemuritorii;

Duminică, 24 septembrie: Ilinca Florea, Maria Băducu, Flavia Cochirleanu, Robert Vlad, Diana Ioniță, Cristina Nicolae, Ilie Caraș.

Accesul este liber.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton