duminică, 23 iunie, 2024

Proiectul „Școala din Parc” aduce 4 zile de activități pentru copii, în Parcul Crâng

Proiectul „Școala din Parc” aduce 4 zile de activități pentru copii, în Parcul Crâng

Facebook
Twitter
Email

Proiectul Școala din Parc vine în întâmpinarea tuturor copiilor din Municipiul Buzău cu o ofertă educațională pentru vacanță. Acest eveniment special are ca scop oferirea unei experiențeeducaționale și distractive pentru copii, încurajându-i săexploreze, să învețe și să se distreze în mijlocul naturii.

Proiect finanțat de Primăria Municipiului Buzău prin CentrulCultural și Educațional Alexandru Marghiloman.

Dată: 02 -5 NOIEMBRIE
Locație: Parcul Crâng, Zona Obelis

Activități programate:

Ateliere Educaționale : Copiii vor avea ocazia de a participala ateliere interactive și educative care vor stimulacreativitatea și gândirea lor.

Aceste ateliere vor acoperi o gamă variată de subiecte, de la știință și artă până la istorieși natură.

Jocuri distractive:

Se vor organiza jocuri și competițiiamuzante care vor pune la încercare abilitățile și imaginațiacopiilor.
Ateliere de Meșterit: Copiii vor avea oportunitatea de a crealucrări manuale, își vor dezvolta abilitățile artistice și vorpleca acasă cu creații unice.

Ateliere de Reciclare: Încurajăm copiii să fie ecologici prinatelierele noastre de reciclare, unde vor învăța cum sătransforme obiectele reciclabile în artă și obiecte utile.

Ateliere de Lut: Copiii vor experimenta cu lutul, vor creaforme și obiecte din lut sub îndrumarea experților.
Pe tot parcursul evenimentului, vor fi organizate activitățidistractive și jocuri în aer liber, pentru a asigura zâmbete și voiebună.

Proiectul Școala din Parc încurajează participarea copiilor de toate vârstele, iar intrarea este gratuită!Acest eveniment esteposibil datorită eforturilor voluntarilor noștri dedicați și a facilitatorilor înscriși în prioiect.

Proiectul Școala din Parc promovează educația în aer liber șiactivitățile creative pentru copii. Scopul nostru este să oferimcopiilor oportunități de învățare și dezvoltare în mediul natural, să îi inspirăm să fie curioși și creativi, și să îi încurajăm să îșipetreacă timpul în mod sănătos și educativ.

Pentru mai multe informații despre eveniment și ProiectulȘcoala din Parc, vă rugăm să vizitați pagina noastră de facebook: ȘCOALA DIN PARC BUZĂU

 

 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.