luni, 15 iulie, 2024

Primul spectacol din cadrul programului Co-Laborator, pe 14 octombrie, în Sala Studio din incinta Vilei Albatros

Primul spectacol din cadrul programului Co-Laborator, pe 14 octombrie, în Sala Studio din incinta Vilei Albatros

Facebook
Twitter
Email

Dragi buzoieni, Primăria municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” dau startul stagiunii de la „Teatru la Conac”, un teatru tânăr, cu și pentru oameni tineri cu primul spectacol din cadrul programului Co-Laborator.

Construim stagiunea cu pasiune, har și entuziasm, alături de profesioniști la început de drum, dar extrem de valoroși.

Prin urmare, avem bucuria de a vă invita la avanpremiera și premiera comediei Cerere în căsătorie, un text dupa Anton Pavlovici Cehov, sâmbătă, 14 octombrie 2023, ora 17:00, respectiv ora 19:00, în Sala Studio din incinta Vilei Albatros.

Vă rugăm să rețineți că elevii și studenții beneficiază de 50% reducere din prețul biletului, doar la avanpremieră. Accesul se face pe bază de bilete. Acestea se pot achiziționa de pe iabilet.ro în limita a 49 de locuri disponibile.
Pentru că iubim să vă vedem fericiți, înainte de începerea spectacolelor veți avea parte de un tur ghidat al Vilei Albatros, așadar avem rugămintea de a vă prezenta cu 30 de minute mai devreme.

„Cerere în căsătorie – spectacol satiră. Spațiul de desfășurare al spectacolului ar fi chiar habitatul natural al personajelor, adică studioul de televiziune în care se întâmplă „dramele” protagoniștilor. Ideea de show de televiziune va fi redată și prin intermediul luminii, prin poziționarea proiectoarelor care luminează scena pe stative în spațiul de joc și prin sonorizare, folosind muzică și efecte sonore specifice emisiunilor de divertisment de pe posturile TV. Construcția personajelor cehoviene ajută foarte mult acest tip de montare ele părând parcă rupte din realitatea cotidiană românească. Tânăra de 25 de ani, Natalia Stepanovna se îmbracă doar de la marile case de modă de la Milano și este supraponderală (mereu la cură de slăbire), deci are abonament la sală. Nu merge niciodată la sală cum nu merge nici Ivan Vasilievici, tânărul (metrosexual și ipohondru pentru că așa e la modă). Deși la prima vedere nu pare, cei doi se dovedesc a fi făcuți unul pentru celălalt.” – Diana Tănase, regizor „Cerere în căsătorie”.

Distribuție: Natalia Stepanovna – MEDA TOPÎRCEANU, Ivan Vasilievici Lomov – VLAD BRUMARU, Stepan Stepanovici – DENIS IMBRESCU
Regie și adaptare scenică: DIANA TĂNASE
Scenografie: MĂDĂLINA SANDU
Design video: ANDREI REDINCIUC
Sound design: ADRIAN PICIOREA

Pe toată durata desfășurării spectacolului, nu este permisă folosirea aparatului foto-video și vă rugăm să țineți telefoanele închise.
Vă așteptăm la „Teatru la Conac”!

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.