vineri, 19 iulie, 2024

Primăria Buzău, parteneriat cu Institutul Kaizen Romania, Asociația Kaizen Manager Club şi Asociația Clean-Up Japan

Primăria Buzău, parteneriat cu Institutul Kaizen Romania, Asociația Kaizen Manager Club şi Asociația Clean-Up Japan

Facebook
Twitter
Email

Primăria Muncipiului Buzău,  în parteneriat cu Institutul Kaizen Romania, Asociația Kaizen Manager Club şi Asociația Clean-Up Japan, organizează, în perioada 10-12 Octombrie 2023, EVENIMENTELE KAIZEN.

În cadrul activităților vor fi marcați 12 ani de la primul eveniment de tip „5S Public”, organizat în România, în parteneriat cu Asociația Clean-Up Japan.

Aceste acțiuni presupun ecologizarea anumitor spații publice, aplicând metoda japoneză 5S, conform filozofiei KAIZEN.

Primul eveniment intitulat ”Strălucire Kaizen pentru orașele României”, a fost organizat miercuri 11 octombrie la Şcoala Gimnazială nr. 11, Buzău.

„Demarate în anul 2011, aceste acțiuni s-au concretizat în evenimente complexe de aplicare a metodelor KAIZEN, pentru îmbunătățirea relațiilor sociale, prin curățenie, la nivelul orașelor, reunind parteneri din mediul privat, Administrația Publică, Mass Media și ONG-uri.Ținta acestor acțiuni constă în organizarea și dezvoltarea unui spațiu public mai frumos, mai curat, mai sigur, precum și în creșterea spiritului de voluntariat și a dezvoltării educației, prin practică, respectiv a cooperării și lucrului în echipă, după principiul “Learning by doing.”au precizat pattenerii.

Astfel, elevi, profesori şi reprezentanți ai comunității locale au facut echipă cu scopul de a ordona şi înfrumuseța spațiul şcolii, o adevarată lecție de respect şi grijă.

Cea de-a doua acțiune este programată pentru joi 12 octombrie 2023, prin organizarea unei vizite de Benchmark la Compania Ursus Breweries din Buzău. (Grup Asahi Europe and International)

Programul vizitei de Benchmark va include un tur al Ursus Breweries – Buzău, una dintre cele mai mari fabrici de profil din România şi schimbul de experiență și bune practici cu companii de top din industria românească reprezentate la activitate.

Primăria municipiului Buzău este reprezentată de către edilul Constantin Toma şi viceprimarul Oana Matache, iar organizațiile partenere de către Julien Bratu (country manager al Institutului Kaizen Romania) şi Andrei Răduțu (director executiv al Institutului Kaizen Romania), Tetsuo Toshi (preşedinte al Asociației Clean-Up Japan), Kenji Yamaguchi (Kaganoumi Souji) şi Tomoko Matsuo (Nihon Kikaku Co.).

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.