duminică, 14 iulie, 2024

Primăria Buzău continuă proiectul „Teatru la Conac”. Spectacolul „Fiecare lucru e minunat”, programat pe 28 octombrie

Primăria Buzău continuă proiectul „Teatru la Conac”. Spectacolul „Fiecare lucru e minunat”, programat pe 28 octombrie

Facebook
Twitter
Email

Continuăm proiectul „Teatru la Conac”, susținut de Primăria Municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”, cu spectacolul „Fiecare lucru e minunat” după „Every Brilliant Thing” de Duncan Macmillan, cu Denis Imbrescu în regia lui Mircea Anghel, care propune într-o cheie inedită și plină de umor, o temă extrem de serioasă: depresia, alături de cel puțin un milion de motive care să ne amintească, atunci când e nevoie, că fiecare lucru e minunat. Un spectacol care vorbește despre toate lucrurile minunate pentru care merită să trăim și care sunt la tot pasul în jurul nostru, dar pe care uneori nu reușim să le vedem.

„Am făcut un spectacol care vorbește despre lupta împotriva depresiei, într-o cheie comică și interactivă, care sper să ridice cât mai multe întrebări publicului spectator. Prin urmare, vă aștept la Teatru la Conac, să fiți parte din povestea noastră.” Mircea Anghel – regizor.

Spectacolul se va juca la ora 17:00, în Sala Studio din incinta Vilei Albatros, Str. Plantelor nr. 8 B, iar accesul este interzis copiilor sub 14 ani.

Accesul se face începând cu ora 16:30 și veți avea parte de un tur ghidat al Vilei Albatros înainte de începerea reprezentației.

Prețul unui bilet este 40 lei, iar studenții și elevii beneficiază de 50% reducere, astfel că biletul acestora va costa 20 lei. Limita de vânzare este de 60 de invitații.

Biletele se pot achiziționa de pe iabilet.ro
Vă așteptăm la teatru!

„Fiecare lucru e minunat” după „Every brilliant thing” de Duncan Macmillan
Regia: Mircea Anghel
Distribuția: Denis Imbrescu
Light design: George Rotaru
Muzica originală: Dora Gaitanovici
Mulțumiri: Bianca Mihai, Dani Bușoi, Codruț Bulfan!

 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.