sâmbătă, 13 iulie, 2024

Primăria Buzău – Anunț public privind intenția de elaborare a unui Plan Urbanistic Zonal

Primăria Buzău – Anunț public privind intenția de elaborare a unui Plan Urbanistic Zonal

Facebook
Twitter
Email

În vederea implicării cetățenilor în procesul de informare publică a unui Plan Urbanistic Zonal, aducem la cunoştinţă că CNAIR – DRDP BUZĂU cu sediul în Mun. Buzău, str. Independenței, nr. 63, jud. Buzău a demarat etapa privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal pentru “AUTORIZARE CONSTRUIRE SEDIU DRDP-BUZAU (SPAȚII BIROURI)” pentru imobilul situat în intravilanul Municipiului Buzău, Bulevardul Gării, N.C. 68040.
Consultarea propunerilor pentru P.U.Z. se poate face pe site-ul www.primariabuzau.ro, secţiunea Urbanism – Anunţuri publice privind documentaţii de urbanism.
Propunerile / observațiile vor fi transmise prin poştă (Primăria Mun. Buzău, Piaţa. Daciei, nr. 1) sau on-line (cristina.stoicescu@primariabuzau.ro), până la data de 04.07.2023.

Răspunsul la observaţiile transmise va fi afişat pe pagina de internet a Primariei Municipiului Buzău – www.primariabuzau.ro – în perioada: 05.07.2023 – 14.07.2023.

 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.