sâmbătă, 13 iulie, 2024

Primăria Buzău, anunț public privind elaborarea unui P.U.Z. pentru amplasarea unui sistem fotovoltaic

Primăria Buzău, anunț public privind elaborarea unui P.U.Z. pentru amplasarea unui sistem fotovoltaic

Facebook
Twitter
Email

ANUNŢ PUBLIC

Stimaţi cetăţeni,

În vederea implicării cetățenilor în procesul de informare publică a unui Plan Urbanistic Zonal, aducem la cunoştinţă că, S.C. SOUFFLET MALT ROMANIA S.R.L., a demarat etapa de elaborare a propunerilor pentru Planului Urbanistic Zonal pentru „AUTORIZARE AMPLASARE SISTEM FOTOVOLTAIC“ în intravilanul mun. Buzău, tarlaua 37, parcela 682/1, număr cadastral 53279.

Consultarea propunerilor pentru P.U.Z. se poate face pe site-ul www.primariabuzau.ro > secţiunea Urbanism > Anunţuri publice privind documentaţii de urbanism.
Propunerile / observațiile vor fi transmise prin poştă (Primăria Buzău, Piaţa Daciei, nr. 1) sau on-line (cristina.stoicescu@primariabuzau.ro), până la data de 31.08.2023
Răspunsul la observaţiile transmise va fi afişat pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Buzău – www.primariabuzau.ro – în perioada: 01.09.2023 – 15.09.2023.
Cu stimă,

Constantin Toma,
Primarul Municipiului Buzău

Întocmit,
Ing. Cristina Stoicescu

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.