marți, 23 aprilie, 2024

Moarte pe calea ferată: o bătrână de 80 de ani a fost lovită de trenul Regio Mărășești – Buzău

Moarte pe calea ferată: o bătrână de 80 de ani a fost lovită de trenul Regio Mărășești – Buzău

Facebook
Twitter
Email

O bătrână din Buzău a murit în această dimineață după ce a fost lovită de locomotiva unui tren care se apropia de Gara CFR Buzău. Femeia traversa linia de cale ferată în dreptul Depoului CFR, pe un pasaj pietonal, și cel mai probabil nu a auzit semnalele sonore date de mecanicul de locomotivă.

Tragedia s-a produs la ora 7.30, chiar în spatele Spitalului CFR. Potrivit polițiștilor de la Transporturi Feroviare, femeia în vârstă de 80 de ani se întorcea de la Depoul CFR Buzău, unde probabil a avut treabă la Casa de Ajutor Reciproc care funcționează în incinta depoului, iar la întoarcere către Bulevardul Republicii a fost surprinsă de trenul Regio Mărășești – Buzău.

Garnitura se apropia de gară însă circula cu o viteză de peste 30 de kilometri pe oră. Asupra bătrânei, a fost găsită suma de 120 de lei și actele de identitate. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Medico – Legal, pentru efectuarea necropsiei.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton