joi, 21 septembrie, 2023

MACABRU! Familia unei tinere decedată în accidentul de joi, de la Căldărăști, a primit cadavrul celeilalte fete

MACABRU! Familia unei tinere decedată în accidentul de joi, de la Căldărăști, a primit cadavrul celeilalte fete

Facebook
Twitter
Email

Incompetență fără margini în rândul angajaților de la Morga Buzău. Astăzi, după mai multe ore de aşteptare la Serviciul de Medicină Legală Buzău, familia care ar fi trebuit să ridice de la Morgă sicriul cu trupul Alexandrei Diaconescu a primit cadavrul celeilalte tinere. Sicriul a fost ridicat de mătuşele victimei, care au ajuns acasă, la Padina, în jurul orei 17:30. Mama tinerei a deschis clapa sicriului şi a constatat cu stupoare că înăuntru nu era fiica sa, ci cealalaltă fată moartă în accidentul de ieri de la Căldărăști.

CITEŞTE ŞI:VIDEO Două fete au murit într-un accident de circulație la Căldărăști, pe DN 2C

Oamenii au sunat imediat la Poliție pentru a anunța incidentul. Cadavrul fetei a fost preluat de o mașină și readus la sediul Serviciului de Medicină Legală. Urmează ca mâine dimineață, ambele cadavre să fie preluate de către familiile îndoliate.

CITEŞTE ŞI:VIDEO Imagini incredibile! Vezi cum suferă rudele fetei al cărei trup a fost încurcat la morga din Buzău

Joi seară, pe raza localităţii Căldărăşti, două tinere și-au pierdut viața în urma unui grav accident de circulaţie. Şoferul unui autoturism care circula dinspre localitatea Padina spre Pogoanele, după o curbă, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de o autoutilitară condusă regulamentar de un buzoian. În urma impactului violent, cele două adolescente, ambele în vârstă de 17 ani, din Padina, au murit pe loc, iar şoferul, un tânăr din Pogoanele, în vârstă de 31 de ani, plus un alt tânăr, din aceeaşi localitate, au ajuns la spital în stare foarte gravă.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.