sâmbătă, 15 iunie, 2024

Lucrări de reabilitare pe Bulevardul Unirii din Buzău, începând cu data de 5 aprilie. Traficul va fi afectat

Lucrări de reabilitare pe Bulevardul Unirii din Buzău, începând cu data de 5 aprilie. Traficul va fi afectat

Facebook
Twitter
Email

Primăria Buzău a anunțat că începând cu data de 5 aprilie vor fi demarate lucrările de excavație, frezare și asfaltare pe Bulevardul Unirii, între Podul Mărăcineni și sensul giratoriu de la centrul comercial Shopping City. Lucrările se vor desfășura pe timpul nopții și vor dura o lună, până la data de 5 mai.

În perioada lucrărilor, va fi închisă o bandă pe sensul de circulație, iar traficul va fi redirecționat pe o singură bandă. Sensul opus nu va fi afectat. Lucrările de frezare se vor desfășura pe timpul nopții, între orele 19.00 și 04.00.

Primăria a avertizat că programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo. Astfel, șoferii sunt rugați să fie atenți la semnalizările rutiere și să circule cu prudență în zonă.

„Referitor la obiectivul de investiții: «Reabilitare infrastructură rutieră, inclusiv piste pentru bicicliști, pe coridoarele deservite de transportul public în Municipiul Buzău», Primăria Municipiului Buzău aduce la cunoștință participanților la traficul rutier și pietonal faptul că, începând cu data de 05.04.2023, se vor demara lucrările de frezare, de remediere a terasamentului afectat de lucrările de canalizare și de asfaltare pe porțiunea cuprinsă între km 0+000 (Pod Mărăcineni) și km 0+900 (sens giratoriu MALL) pe Bulevardul Unirii, pe perioada cuprinsă între 05.04.2023 și 05.05.2023.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.