joi, 22 februarie, 2024

Festivalul de caricatură BZâmbete revine în Buzău pentru a treia oară

Festivalul de caricatură BZâmbete revine în Buzău pentru a treia oară

Facebook
Twitter
Email

Buzăul găzduiește a III-a ediție a Festivalului de caricatură BZâmbete, dedicat aducerii zâmbetului pe fețele oamenilor prin arta caricaturii. Evenimentul va avea loc în perioada 27-28 mai 2023 în grădina Vilei Albatros sau în interiorul vilei, în cazul în care vremea nu va fi prietenoasă. Accesul publicului este gratuit, iar fiecare vizitator va pleca acasă cu propria caricatură.

COMUNICAT DE PRESĂ

Festivalul de caricatură BZâmbete încearcă să aducă surâsul pe fețele buzoienilor, prin reprezentările caricaturale ale vieții și realității cotidiene realizate de artiști autohtoni, dar și naționali. În perioada 27-28 mai 2023 va avea loc ediția a III-a a acestui festival, care se va desfășura în grădina Vilei Albatros (parcul Marghiloman), sau în interiorul vilei, dacă vremea nu va fi prietenoasă. Accesul este gratuit, ba, mai mult, publicul va pleca acasă cu propria caricatură.

Participanții vor putea viziona expoziția de caricaturi ale artiștilor invitați și anume:

  • George Williams (Anglia)
  • Adrian Bighei (Brașov)
  • Iancu Avram (Oradea)
  • Cătălin Zaharia (Brașov)
  • Daniela Bălan (București)
  • Marian Avramescu (Ploiești)
  • Vasile Milica Ene (Buzău)
  • Miruna Blănaru (Buzău)

Cei 8 caricaturiști vor realiza caricaturi între orele 17:00 – 20:00, atât sâmbătă cât și dumincă. Tot sâmbătă, pe seară, de la 20:30, Pavel Stratan va susține un recital, iar duminică de la aceeași oră, Costel Pătrășcan vă va încânta cu un show de caricatură comentată.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la Festivalul de caricatură!

 

Contact:

Alexandra Popa – Pr & Marketing la Centrul Cultural și Educațioanl „Alexandru Marghiloman”

Tel: 0766240486

E-mail: marketing@ccam.ro

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.