sâmbătă, 20 iulie, 2024

Festivalul „Buzăul lui Marghiloman”, ediția a III-a, organizat în grădina Vilei Albatros, în perioada 13- 16 iulie

Festivalul „Buzăul lui Marghiloman”, ediția a III-a, organizat în grădina Vilei Albatros, în perioada 13- 16 iulie

Facebook
Twitter
Email

Primăria municipiului Buzău și Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” au bucuria să anunțe artiștii care vor face posibilă povestea festivalului „Buzăul lui Marghiloman”, ediția a III-a, ce se va desfășura în grădina Vilei Albatros în perioada 13- 16 iulie.

Așa cum am promis de la început, ne dorim ca „Buzăul lui Marghiloman” – BZM – să pună municipiul nostru pe harta marilor festivaluri din țară. Anul acesta propunem următoarea distribuție artistică:

Joi 13 iulie: Maria Grosaru/ Amadeus/ Eyedrops / DELIA.
Vineri 14 iulie: The Kryptonite Sparks/ Domino/ The Mono Jacks/ VIȚA DE VIE.
Sâmbătă 15 iulie: E-an-na/ Dora Gaitanovici/ Om la lună/ ALTERNOSFERA.
Duminică 16 iulie: Bianca Mihai/ Stema/ Via Dacă/ SUBCARPAȚI.
Accesul se va face doar pe bază de bilet/zi sau abonament/festival, care pot fi achiziționate de pe iabilet.ro la următoarele prețuri:
PreSale: Abonament – 199 lei Bilet – 59 lei (în perioada 6 iunie – 1 iulie)
Sale: Abonament – 299 lei Bilet – 89 lei (2 iulie – festival)

„Conceptul acestei ediții este „Între lumi” – Suntem actori care zi de zi ne ancorăm în lumea concretă a telefoanelor, internetului, televizorului, dar care trăim mereu cu gândul la lumea noastră de poveste. Te invităm, călătorule, să poposești în spațiul din grădina Vilei Albatros, în care poți alege să te bucuri de lumea magică pe care o propunem noi, să dansezi și să cunoști oameni la fel de frumoși ca tine.” – Mircea Anghel – Director Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”/Director Artistic BZM.
BZM#3 – construim povestea împreună.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.