duminică, 21 aprilie, 2024

Fată de 17 ani, lovită pe trecerea de pietoni de un şofer care avea permisul suspendat

Fată de 17 ani, lovită pe trecerea de pietoni de un şofer care avea permisul suspendat

Facebook
Twitter
Email

O adolescentă a fost accidentată pe trecerea de pietoni de un şofer care avea permisul de conducere suspendat. Accidentul s-a produs luni, în jurul orei 15, pe o trecere pentru pietoni de pe DN2 E85, pe raza localităţii Mărăcineni. Tot luni, acelaşi şofer mai provocase un accident, în urma căruia Poliţia îi suspendase permisul auto. La volanul maşinii se afla un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Buzău. Acesta a acroşat o adolescentă de 17 ani care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

Accidentul s-a soldat cu rănirea atât a adolescentei, dar şi şi a unei pasagere din autoturism. Cele două fete au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

În aceeaşi zi, la orele dimineţii, şoferul care a provocat accidentul fusese implicat într-un alt eveniment rutier, după ce nu acordase prioritate de trecere unui pieton angajat într-o traversare regulamentară, pe raza municipiului Buzău.

De asemenea, în urma verificării autovehiculului, s-a stabilit că acesta prezenta defecţiuni la sistemul de frânare.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton