sâmbătă, 2 decembrie, 2023

VIDEO Două fete au murit într-un accident de circulație la Căldărăști, pe DN 2C

VIDEO Două fete au murit într-un accident de circulație la Căldărăști, pe DN 2C

Facebook
Twitter
Email

Un grav accident de circulaţie s-a produs astăzi, pe DN 2 c, pe raza localităţii Căldărăşti. Două adolescente din localitatea Padina şi-au pierdut viaţa iar alţi doi tineri au fost grav răniţi după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit frontal cu o autoutilitară. Astăzi, în jurul orei 17.30, pe raza localităţii Căldărăşti s-a produs un grav accident de circulaţie. Şoferul unui autoturism marca Volkswagen Passat, care circula dinspre localitatea Padina spre Pogoanele, după o curbă, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit frontal de o autoutilitară condusă regulamentar de un buzoian.

La faţa locului au ajuns atât un echipaj de descarcerare, cât şi unul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

În urma impactului violent, cele două adolescente, ambele în vârstă de 17 ani, din Padina, au murit pe loc, iar şoferul, un tânăr din Pogoanele, în vârstă de 31 de ani, plus un alt tânăr, din aceeaşi localitate, au ajuns la spital în stare foarte gravă.

Şoferul maşinii, aflat în comă, a fost transportat cu elicopterul la un spital din Capitală.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cine se face vinovat de producerea acestui eveniment rutier.

Răzvan NICULA

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.