marți, 23 aprilie, 2024

Culturistul Săndel Mândruță, capturat de poliţişti după urmăriri ca-n filme şi mai multe focuri de armă

Culturistul Săndel Mândruță, capturat de poliţişti după urmăriri ca-n filme şi mai multe focuri de armă

Facebook
Twitter
Email

Săndel Mândruţă, un cunoscut culturist din Buzău, a fost reţinut în această seară de către poliţişti. Bărbatul, în vârstă de 54 de ani, nu a oprit la semnalul unui echipaj de la Serviciul Rutier şi a fugit pe un câmp de la marginea oraşului Buzău. Sportivul a fost prins abia după ce poliţiştii au tras cu pistolul şase focuri de avertisment.

Culturistul Săndel Mândruţă conducea autoturismul său, un bolid decapotabil, pe unul dintre bulevardele Buzăului. La un filtru rutier, poliţistul i-a făcut semn să oprească, şoferul a det semn că încetineşte apoi a demarat în trombă.

Echipajul de poliţie a pornit pe urmele lui însă culturistul i-a alergat pe oamenii legii mai bine de un kilometru. Şi-a parcat maşina într-o benzinărie şi după ce a observat că poliţiştii sunt după el, a luat-o la fugă încercând să-şi piardă urma pe un câmp de la marginea oraşului. Poliţiştii l-au somat însă acesta nu s-a oprit şi atunci au tras cu pistolul.

”Au fost ca nişte pocnete de petardă apoi am auzit stai, stai că trag în tine . Apoi se vedea cum aleargă spre Galeria. Zicea poliţistul Stai că trag în tine. Ca în filme a fost”, a declarat un paznic, martor al urmăririi.

Agenţii au tras în total şase cartuşe, cinci în plan vertical şi unul înspre urmărit.

”Şoferul nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor astfel că aceltia au fost nevoiţi să plece în urmărirea lui. Bărbatul a abandonat autoturismul iar ulteriro a fugit, poliţiştii fiind nevoiţi să execute şase focuri de avertisment, atât în plan vertical cât şi orizontal pentru a-l imobiliza”, a declarat agent de poliţie Anca Bratosin, purtător de cuvânt IPJ Buzău.

Săndel Mândruţă are 54 de ani şi este singurul român care a participat la toate campionatele mondiale de culturism din ultimiele două decenii. El a câştigat titlul naţional în 1995. Sportivul avea permisul suspendat de la sfârşitul anului trecut, când a fost implicat într-un accident.

Potrivit anchetatorilor, nu era prima dată când ar fi fost văzut conducând cu permisul suspendat însă până acum nu fusese prins. Bărbatul a fost audiat la sediul IPJ Buzău, urmând ca anchetatorii să decidă dacă vor cere măsuri preventive.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Împrumutul rapid: Când timpul este esential

În lumea finanțelor personale, un împrumut rapid poate oferi soluții rapide și eficiente dacă te confrunți cu probleme financiare urgente sau imprevizibile. Asemenea unui buton