luni, 4 martie, 2024

Culturistul prins cu focuri de armă, eliberat din arest

Culturistul prins cu focuri de armă, eliberat din arest

Facebook
Twitter
Email

Săndel Mândruță, culturistul de 54 de ani prins vineri seara de polițiști că a circulat fără permis pe străzile Buzăului, a fost eliberat sâmbătă seara în jurul orei 18.Sportivul primise ordonanță de reținere pentru 24 de ore vineri seara ]n jurul orei 20, după ce a sfidat un echipaj al poliției rutiere și a încercat să fugă după ce fusese oprit la un filtru de rutină. Bărbatul a încercat să păcălească polițiștii abandonând mașina într-o stație Peco apoi încercând să scape pe un câmp din apropiere. Mândruță a primit ordonanță de reținere după ce polițiștii au reușit să-l prindă folosind armamentul din dotare.

Deși ieri era dată ca fiind aproape sigură arestarea lui, astăzi procurorii au decis cercetarea acestuia în libertate.Sândel Mândruță este un personaj controversat cercetat penal  într-un alt dosar pentru comiterea infracțiunii de cămătărie deschis de polițiști încă din luna mai.

Săndel Mândruță este singurul roman care a participat la toate campionatele mondiale de culturism din ultimii 20 de ani . El a câștigat titlul național în 1995.Sportivul avea permisul suspendat de la sfârșitul anului trecut când a fost implicat într-un accident.

CITEȘTE ȘI:VIDEO Un campion național la culturism, prins cu focuri de armă după o urmărire ca-n filme

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.