joi, 22 februarie, 2024

Consiliul Județean Buzău reprogramează ședința publică din data de 16 august 2023

Consiliul Județean Buzău reprogramează ședința publică din data de 16 august 2023

Facebook
Twitter
Email

CONSILIUL JUDEȚEAN BUZĂU

 

ANUNȚ
privind reprogramarea ședinței publice din data de
16 august 2023

Vă aducem la cunoștință că, din motive obiective, ședința publică a Consiliului Județean Buzău din data de 16 august 2023, ora 1000, se reprogramează pentru data de 17 august la aceeași oră, la sediul Consiliului Județean Buzău, B-dul Nicolae Bălcescu, nr. 48 – sala Dimitrie Filipescu, și cu aceeași ordine de zi, respectiv:

PROIECTE DE HOTĂRÂRE:

Proiect de hotărâre nr. 186/2023 pentru aprobarea rectificării a VII-a a bugetului propriu al județului Buzău pe anul 2023;

Proiect de hotărâre nr. 187/2023 pentru aprobarea alocării de la Fondul de rezervă bugetară al Consiliului Județean Buzău a sumei de 1.000.000 lei Unității Administrativ-Teritoriale Comuna Mărăcineni cu titlu de ajutor pentru cheltuieli neeligibile în proiectul „Înființare sistem distribuție gaze naturale în satele Mărăcineni, Căpățânești și Potoceni aparținătoare comunei Mărăcineni, județul Buzău”;

Proiect de hotărâre nr. 188/2023 pentru aprobarea colaborării Unității Administrativ-Teritoriale Județul Buzău cu Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Buzău și Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Rm. Sărat în scopul susținerii serviciilor publice de transport local, delegate de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Buzău – Mărăcineni” și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „ATRAS” Rm. Sărat.

 

PREȘEDINTE,

PETRE-EMANOIL NEAGU

 

SECRETARUL GENERAL AL JUDEȚULUI BUZĂU

MIHAI-LAURENȚIU GAVRILĂ

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.