duminică, 23 iunie, 2024

CONFERINȚA COMUNĂ A CENTRULUI EUROPE DIRECT RÂMNICU SĂRAT ȘI REȚELEI DE MULTIPLICATORI DE TINERET – EUROPEERS ARE LOC WEEKENDUL ACESTA ÎN RÂMNICU SĂRAT!

CONFERINȚA COMUNĂ A CENTRULUI EUROPE DIRECT RÂMNICU SĂRAT ȘI REȚELEI DE MULTIPLICATORI DE TINERET – EUROPEERS ARE LOC WEEKENDUL ACESTA ÎN RÂMNICU SĂRAT!

Facebook
Twitter
Email

Centrul EUROPE DIRECT Râmnicu Sărat va găzdui de vineri, 28 aprilie, până duminică, 30 aprilie întâlnirea comună de lucru a Liderilor de tineret ai centrului și multiplicatorilor oportunităților de tineret ai rețelei EuroPeers Romania – rețea coordonată de Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale.

La eveniment vor lua parte 12 membri, iar activitățile, desfășurate în centrul EUROPE DIRECT Râmnicu Sărat, din Primărie și Centrul de Tineret FORTES își propun să extindă dimeniunea de multiplicare a oportunităților de tineret europene, accesate prin programe precum Erasmus Plus, Corpul European de Solidaritate, Discover EU și altele.

Totodată va fi realizat un schimb de experiență între liderii centrului și multiplicatorii veniți din localități precum: Craiova, București, Suceava ori Râmnicu Vâlcea, Râmnicu Sărat.

De la ora 12.00 va avea loc o Bibliotecă Vie în Centrul de Tineret cu participarea voluntarilor locali, iar ziua de mâine va fi încheiată cu un Teambuilding extins la care vor lua parte peste 30 de lucrători de tineret și voluntari râmniceni, alături de membrii EuroPeers.

Din rețeaua națională EuroPeers face parte și Anca Luiza Ion, Youth Worker al comunității noastre.

Lista completă a participanților este următoarea:

1. Anca Luiza Ion – EuroPeers – Râmnicu Sărat

2. Teofil Băluță – EuroPeers – Râmnicu Vâlcea

3. Andreea Osman – EuroPeers – București

4. Silviu Petrariu – EuroPeers – București

5. Florentina Groza – EuroPeers – Craiova

6. Leonardo Dumitrescu – Europe Direct Râmnicu Sărat

7. Elena Rizea – Europe Direct Râmnicu Sărat

8. Ionuț Dumitrașcu – Europe Direct Râmnicu Sărat

9. Ana Maria Ștefan – Europe Direct Râmnicu Sărat

10. Rareș Pruteanu – Europe Direct Râmnicu Sărat

11. Raluca Robe – Europe Direct Râmnicu Sărat

12. Laurențiu Băniciu – Europe Direct Râmnicu Sărat

 

Florin Ceparu,

Coordonator EUROPE DIRECT Râmnicu Sărat

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.