miercuri, 12 iunie, 2024

Cel mai mare și mai longeviv târg din țară, Drăgaica, deschis între 8 și 24 iunie 2024

Cel mai mare și mai longeviv târg din țară, Drăgaica, deschis între 8 și 24 iunie 2024

Facebook
Twitter
Email

Anul acesta, Drăgaica, cel mai mare și mai longeviv târg din țară va fi deschis, între 8 și 24 iunie 2024. Timp de 17 zile,începând cu ora 10:00 vizitatorii vor fi întâmpinați cu bucate tradiționale, parc de distracții pentru copii, produse ale meșterilor buzoieni și multe altele.

În fiecare seară de la ora 18:00 vor avea loc concerte ale artiștilor buzoieni precum: Claudia Colniceanu, Mario Buzoianu, Alexandra Panaete și mulți alții, dar și ale celor maiîndrăgiți interpreți din România: SMILEY, IONUȚ GALANI, MARCEL PAVEL, AUREL TEMIȘAN, LUMINIȚA ANGHEL, PUYA, ILIE CARAȘ, PAVEL STRATAN, RALUKA, DUCU BERTZI, JO, BRUJA, BRENCIU& HBO ORCHESTRA, CARMEN ȘERBAN, LUIS GABRIEL,  MANDINGA, IRIS, SANDA LADOSI, LĂUTARII LUI BOTGROS.  

Potrivind proiectului de organizare și funcționare a Târgului Drăgaica, prețul de intrare în tradiționalul târg din municipiul Buzău va fi de 3 lei de persoană, cu excepția copiilor sub 14 ani și a studenților, care beneficiază de intrare gratuită.

De gratuitate vor beneficia și vizitatorii care vor purta ie, pe 24 iunie, când se sărbătorește, atât Ziua Drăgăicii, cât și a Iei.

 

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.