sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Zeci de mașini de epocă vor putea fi admirate, în week-end, pe drumurile din județ

Zeci de mașini de epocă vor putea fi admirate, în week-end, pe drumurile din județ

Facebook
Twitter
Email

Retromobil Club România organizează la Buzău, în perioada 16 – 18 august, evenimentul „Retromobil vine în oraşul tău”. Zeci de împătimiți ai mașinilor de epocă își vor etala „bijuteriile” pe patru roți pe drumurile din județ. Evenimentul de la Buzău debutează vineri cu întâlnirea participanţilor, începând cu ora 14, pe platoul Dacia şi continuă sâmbătă cu o vizită la crama din Merei şi la Mănăstirea Ciolanu.

Următoarea oprire va fi la Tabăra de sculptură de la Măgura, iar de acolo caravana va pleca spre Berca, unde vor lua prânzul la Hanul Moara Veche. Gazda participanţilor la Retromobil le-a pregătit deja un meniu ales din care nu vor lipsi celebrii cârnaţi de Pleşcoi.

În aceeaşi zi, caravana automobilelor de epocă va ajunge şi la Vulcanii Noroioşi. Spre seară, este programat un tur al munici­piului Buzău, iar apoi autovehiculele vor putea fi admirate pe Platoul Dacia.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.