joi, 29 februarie, 2024

Zeci de elevi din Buzău sunt trimiși acasă zilnic din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2

Zeci de elevi din Buzău sunt trimiși acasă zilnic din cauza infectărilor cu SARS-CoV-2

Facebook
Twitter
Email

Noul coronavirus trimite alte zeci de elevi acasă. De această dată confirmările vin din rândul cadrelor didactice din zona de munte a județului Buzău.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis suspendarea cursurilor pentru trei clase primare și cea de grădiniță din Vintilă Vodă, unde o învățătoare a fost confirmată cu COVID-19, iar restul celor trei cadre didactice au fost contacți ai primei confirmate, fiind izolate la domiciliu.

Decizia de suspendare a fost luată și la o clasă primară din Lopătari. În total, de la începtul anului școlar, în județul Buzău, au fost confirmați pozitiv 22 de dascăli și 23 de elevi.

În Buzău, sunt active focarele de la Școala gimnazială nr. 11 Buzău, unde 5 persoane confirmate pozitiv, Colegiul Național B.P. Hasdeu, cu 3 persoane confirmate pozitiv, Liceul cu Program Sportiv, unde au fost confirmate 3 cazuri, și Școala gimnazială Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu, cu 4 persoane confirmate pozitiv.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.