miercuri, 12 iunie, 2024

„William Shakespeare -Opere Complete, varianta prea scurtată”, cea mai recentă premieră a Teatrului „George Ciprian”, în regia lui Daniel Bucur

„William Shakespeare -Opere Complete, varianta prea scurtată”, cea mai recentă premieră a Teatrului „George Ciprian”, în regia lui Daniel Bucur

Facebook
Twitter
Email

Pe 19 februarie 2023, ora 18:00, Teatrul „George Ciprian” prezintă WILLIAM SHAKESPEARE – OPERE COMPLETE – varianta prea scurtată, cea mai recentă PREMIERĂ a Teatrului „George Ciprian”, în regia lui Daniel Bucur.

Noua premieră WILLIAM SHAKESPEARE – OPERE COMPLETE – varianta prea scurtată, s-a născut atunci când trei actori inspirati și carismatici, Adam Long, Daniel Singer și Jess Winfield, au prezentat în premieră capodopera lor absurdă la Festivalul Fringe de la Edinburgh în 1987. Rapid a devenit un fenomen mondial, câștigând titlul de cea mai longevivă comedie din Londra după un deceniu la Teatrul Criterion.

OPERELE COMPLETE ALE LUI WILLIAM SHAKESPEARE (Varianta prescurtata) este una dintre cele mai des produse piese din lume, fiind tradusă în câteva zeci de limbi.

Cei trei actori se straduiesc sa prezinte in aproximativ 100 de minute toate cele 37 de piese ale lui Shakespeare, într-un ritm rapid, spiritual și fizic, însoțiți de râsetele și aplauzele spectatorilor încântați.

Noua premieră WILLIAM SHAKESPEARE – OPERE COMPLETE – varianta prea scurtată, cea mai recentă PREMIERĂ a Teatrului „George Ciprian, este o adaptare a regizorului Daniel Bucur, și îi are ca protagoniști pe trei dintre cei mai cunoscuși actori ai scenei românești: Adrian Păduraru, Ion Ionut Ciocia și Cristi Martin.

Montarea satirizează piesele lui William Shakespeare, toate fiind interpretate într-o formă comică de catre cei trei actori, într-o încercare imposibilă de a intra în Cartea Recordurilor, jucând într-un timp cât mai scurt toate piesele lui Shakespeare.

Improvizația joacă un rol important și este normal ca actorii să se abată uneori de la scenariu și să aibă conversații spontane între ei sau cu publicul.

Alăturați-vă acestor trei actori în colanți în timp ce își croiesc drum prin toate comediile, istoriile și tragediile lui Shakespeare într-o călătorie nebunească, care vă va lăsa fără suflare de atata râs.

WILLIAM SHAKESPEARE – OPERE COMPLETE – varianta prea scurtată de Adam Long, Daniel Singer și Jess Winfield.

Traducere: Petre Bokor
Regie: Daniel Bucur
Asistent regie: Simona Hodos
Costume: Iolanda Mutu
Coregrafie: Denisa Mikesz
Muzica originală: David Simon
Recuzita: Georgiana Pătrașcu

Biletele pot fi cumpărate ONLINE de pe site-ul Teatrului „George Ciprian” sau de la sediul Teatrului din Aleea Castanilor nr. 1.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.