vineri, 19 iulie, 2024

Vrei să înveți totul despre realizarea și derularea de proiecte? Optează pentru un curs de manager de proiect

Vrei să înveți totul despre realizarea și derularea de proiecte? Optează pentru un curs de manager de proiect

Facebook
Twitter
Email

Un proiect, indiferent de scopul sau contextul în care a fost creat, este un proces complex și dificil de gestionat. Mai important decât oricare alt aspect este omul pe umerii căruia stă reușita proiectului. Pentru a putea fi o persoană care să poată conduce cu succes desfășurarea unui astfel de demers este nevoie de foarte multe cunoștințe. Legislația în vigoare, regulile domeniului, cum monitorizezi și utilizezi eficient bugetul, cum închei parteneriate, care sunt nevoile unei echipe, ce etape trebuie să urmezi, sunt doar câteva dintre aspectele pe care trebuie să le stăpânești foarte bine. Alege cursul Aprendis de manager de proiect și deslușește toate tainele pe care le presupune această profesie!

Obține pregătirea profesională de care ai nevoie pentru a deveni manager de proiect

La fel ca în oricare alt domeniu de activitate, teoria se împletește cu practica. Aprendis a dezvoltat un curs complet prin care să obții o viziune holistică a ceea ce înseamnă să fii manager de proiect. Vei obține, așadar, nu doar o înșiruire de aspecte teoretice, ci și metode prin care să le pui în practică, plus exemplificări concrete ale practicii de zi cu zi.

Dintre detaliile esențiale de care depinde un proiect se remarcă obiectivele SMART și analiza SWOT, Matricea Eisenhower, graficul Grantt, managementul timpului, riscurilor și a resurselor umane, și lista ar putea continua. În cadrul cursului vei învăța de ce sunt necesare, cum se realizează corect și când se aplică pentru a genera rezultatele dorite.

Cursul este autorizat ANC, iar certificatul de absolvire este recunoscut la nivel național și european. Acest lucru înseamnă că vei deține o dovadă clară a pregătirii tale care te va ajuta să te angajezi pe posturile dorite și să avansezi în carieră cu un ritm mai accelerat față de alți pretendenți.

Cât durează cursul?

Pentru a nu interfera cu programul tău, cursurile au fost programate în weekend, în intervalul orar 10-14. Patru săptămâni vei avea la dispoziție pentru a asimila toate cunoștințele de care ai nevoie pentru a putea profesa ca manager de proiect. La finalizarea acestei perioade vei susține un examen care îți testează nivelul de pregătire printr-un test grilă și un proiect elaborat de la zero, iar eforturile tale vor fi răsplătite cu un certificat care înglobează toată experiența acumulată.

Care este costul pentru un curs de manager de proiect?

Prețul de 890 lei pe care îl vei plăti pentru a pune o cărămidă importantă la baza pregătirii tale profesionale este foarte mic în raport cu toate beneficiile de care vei avea parte, de la o comunicare constantă cu mentorul tău, un suport de curs detaliat, plus taxe de examinare și până la eliberarea certificatului de absolvire.

Intră pe site-ul Aprendis și înscrie-te la curs

Aprendis îți propune o modalitate foarte simplă prin care să poți deveni cursant chiar acum. Intră pe site, completează formularul de înscriere și așteaptă să fii contactat. Îți vor fi furnizate toate detaliile de care ai nevoie pentru a ști cum vor derula lucrurile din momentul în care începe cursul.

Totuși, pentru că locurile sunt limitate, repartizarea în grupe se va face în funcție de momentul în care ai trimis solicitarea. În cazul în care ai prins loc în următoarea grupă vei fi contactat telefonic pentru a pune la punct toate detaliile înainte de startul cursului.

Pregătește-ți dosarul de înscriere și așteaptă să se dea startul noii sesiuni de învățare. Vei avea nevoie doar de buletin, certificat de naștere, diplomă care să îți ateste ultimele studii finalizate, plus certificat de căsătorie, în cazul în care ți-ai schimbat numele.

Beneficiază de tot suportul de care ai nevoie pentru a deveni un manager de proiect redutabil!

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.