Vitezoman din București, potolit de polițiștii buzoieni. Se credea pilot de curse pe E85

Filtrele rutiere organizate luni de poliţiştii din cadrul IPJ Buzău s-au soldat cu 272 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Aparatele radar au înregistrat 81 de autovehicule ce rulau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise pe sectoarele de drum tranzitate. Campion la viteză a fost un bucureștean de 33 de ani.

Acesta a rămas fără permisul de conducere după ce a fost surprins circulând pe DN2 E85, în afara localităţii Racoviţeni, cu viteza de 172 km/h. În total, cinci conducători auto au predat ieri permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

De asemenea, 29 de conducători auto au fost sancţionaţi pentru că nu au utilizat centura de siguranţă, iar alţi 25 pentru că au fost depistaţi la volanul unor autovehicule ce prezentau defecţiuni tehnice ori pentru că au oprit şi staţionat în alte locuri decât cele special amenajate.

În ultimele 24 de ore, poliţiştii au reţinut alte 18 permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor aflaţi regulamentar în traversarea drumului public, pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului, pentru conducere sub influenţa alcoolului, precum şi pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI