VIDEO Zeci de șoferi au fost amendați pentru că au călcat pedala de accelerație mai mult decât permite legea

În ultimele zile, polițiștii de la Serviciul Rutier au intensificat acțiunile de control pe drumurile din județul Buzău, în special pe șoseaua europeană care leagă Muntenia de Moldova, acolo unde au loc frecvent accidente de circulație. O astfel de acțiune a avut loc astăzi, pe tronsonul dintre Buzău și Râmnicu Sărat.

Potrivit statisticilor, nerespectarea regimului legal de viteză constituie principal cauză a producerii accidentelor rutiere. Șoferii uită că își pun în pericol propria viața, dar și a celorlalți participanți la trafic, și gonesc mai repede decât permite legea.

Acesta este motivul pentru care Poliția Rutieră a efectuat astăzi, pe DN2 E85, o amplă acțiune de sancționare a vitezomanilor din trafic.

Deși Drumul European 85, care leagă Muntenia de Moldova, a fost „înțesat” astăzi de radare al Poliției, nu puțini au fost șoferii care au fost sancționați de polițiștii de la Rutieră pentru că au călcat pedala de accelerație mai mult decât permite legea.

Astfel de acțiuni pe drumurile din județ vor continua și în perioada următoare, transmit polițiștii buzoieni de la Serviciul Rutier.

Fii Reporter
DISTRIBUIȚI