marți, 21 mai, 2024

VIDEO Vreme extremă cu vijelii puternice la Buzău. Vântul a doborât un copac peste 4 mașini și a avariat mai mulți conductori electrici

VIDEO Vreme extremă cu vijelii puternice la Buzău. Vântul a doborât un copac peste 4 mașini și a avariat mai mulți conductori electrici

Facebook
Twitter
Email

Patru autoturisme de pe strada Vișinului au fost avariate miercuri de un copac doborât de rafalele puternice de vânt care s-au abătut asupra municipiului Buzău. Vijelia a provocat și zeci de avarii la conductorii electrici de pe mai multe străzi din municipiu, mai mulți abonați Electrica reclamând că au rămas fără curent.

Județul Buzău se confruntă miercuri cu un cod portocaliu de vânt puternic și vijelii, primele probleme fiind raportate chiar în municipiul de  reședință.

În urma condițiilor meteo extreme, anunțate de ANM, un copac s-a prăbușit peste patru autoturisme staționate într-o parcare de pe strada Vișinului din municipiul Buzău.

Pompierii buzoieni au intervenit rapid pentru îndepărtarea resturilor lemnoase cu o autospecială dotată cu mijloace de primă intervenție și 5 Subofițeri.

De asemenea mai multe echipe de intervenție de la societatea de distribuție Electrica acționează pentru rezolvarea avariilor semnalate de clienți, în urma ruperii unor conductori de pe stâlpi.

Codul portocaliu de vânt și vijelii puternice în județul Buzău este în vigoare până la ora 23.

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.

Actualitate

Ce este detartrajul?

Detartrajul este o procedură stomatologică non-invazivă, menită să îndepărteze placa bacteriană și tartrul (depunerile calcificate) de pe suprafața dinților și de sub gingii. Această procedură