miercuri, 19 iunie, 2024

VIDEO Violențe în tribune și pe teren, la meciul dintre Gloria Buzău și Rapid București

VIDEO Violențe în tribune și pe teren, la meciul dintre Gloria Buzău și Rapid București

Facebook
Twitter
Email

Victorie cu scandal a Rapidului la Buzău, în etapa a doua a returului Ligii a doua. Suporterii rapidiști s-au bătut între ei și au aruncat cu scaune în jandarmi, iar fotbaliștii și-au împărțit pumni după fluierul de final. Cu cele trei puncte adjudecate, giuleștenii urcă pe locul al treilea, la egalitate de puncte cu primele două clasate, și speră la promovare, chiar dacă situația financiară a clubului este deocamdată incertă.

Primele incidente au izbucnit la jumătatea reprizei a doua, între două grupări ale galeriei Rapidului. Suporterii bucureșteni au aruncat cu scaune către jandarmi și au încercat să distrugă camerele de supraveghere ale stadionului.

La final, a venit rândul fotbaliștilor să-și împartă pumni. Spiritele s-au încins după mai multe decizii controversate ale arbitrului Marius Avram, acuzat de buzoieni că a favorizat Rapidul.

După scandări rasiste la adresa rapidiștilor, buzoienii l-au acuzat și ei pe antrenorul giuleștean că a instigat la violență.

Partida s-a încheiat cu victoiria giuleștenilor la scorul de 2 la 0. Golurile au fost înscrise de Lukanovici, în minutul 26, și Ciolacu, în minutul 4 de prelungiri. În tribune s-au aflat peste 5.000 de spectatori, dintre care 500 a numarat galeria rapidistă.

 

Informaţiile publicate pe site-ul stiridebuzau.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 150 de caractere, cu citarea sursei.